kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Lipton green ice tea lemon

Lipton

3 . 95

1.5 Liter

Verkwikt je dag - Lipton Green Lemon.

  • Verfrissend laag in suiker
  • Licht en fris elke dag
  • Perfect voor de borrelmomenten

omschrijving

Lekker Licht en Fris: Lipton Ice Tea Green Lemon Klaar voor wat verfrissing? Lipton Ice Tea Green Lemon is een heerlijke, koolzuurvrije ijsthee. Met een verrassend laag suikergehalte is het de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een lichte en frisse drank om de dag mee door te komen. Verpakt in een 1.5 liter fles, staat deze drank garant voor meer dan voldoende verfrissing. Het is een A-merk product, dus je kan rekenen op de kwaliteit die je van Lipton gewend bent. En dat niet alleen: alle flessen van Lipton zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic en zijn volledig recyclebaar. Niet alleen goed voor jou, maar ook voor de planeet! Bewaar en gebruik Lipton Ice Tea Green Lemon Bewaar je Lipton Ice Tea Green Lemon in de koelkast voor de beste ervaring. Omdat er geen koolzuur in zit, hoef je niet bang te zijn dat de frisheid verloren gaat. Zorg er wel voor dat je de fles sluit na gebruik om de smaak vast te houden. Na opening is de ijsthee het beste te gebruiken binnen twee dagen. En vergeet niet: deze verfrissende ijsthee is gemaakt om koud en in leuk gezelschap gedronken te worden. Meer over Lipton Ice Tea Green Lemon Verruil je dagelijkse frisdrank eens voor een Lipton Ice Tea Green Lemon. Het is een heerlijke vervanger voor de traditionele limonade of andere suikerrijke frisdranken. Kijk eens naar de rest van het Lipton assortiment in de SPAR winkel voor meer variaties. Denk aan de originele Lipton Ice Tea of de heerlijke Lipton Ice Tea Peach. Lipton Ice Tea Green Lemon is ook heerlijk om te serveren tijdens de borrel. De verfrissende smaak zorgt voor een perfecte balans met zoutjes, nootjes of andere borrelhapjes.
  • Verfrissende drank met groene thee-extract en citroensap, gezoet met suiker en zoetstof van natuurlijke oorsprong.
inhoud en gewicht
1.5 Liter

ingrediënten

ingrediënten
Water, fructose, suiker, voedingszuren (citroenzuur, appelzuur), groene thee-extract(1) (0,12%), citroensap van geconcentreerd sap (0,1%), zuurteregelaar (trinatriumcitraat), aroma's, antioxidant (ascorbinezuur), zoetstof (steviolglycosiden van Stevia). (1)Rainforest Alliance Certified. More information on ra.org.

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0.000000

Koolhydraten 2.300000

Koolhydraten waarvan suikers 2.200000

Vet 0.000000

Vet waarvan verzadigd 0.000000

Zout 0.03

bewaren

Na opening gekoeld bewaren en beperkt houdbaar.

gebruik

Lipton Ice Tea bevat thee-extract. Een licht bezinksel is mogelijk.  Kijk, ruik en proef een beetje na deze datum om de kwaliteit te beoordelen.

contactgegevens

UNILEVER UNOX

Lipton green ice tea lemon
3 . 95
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip