SPAR is....

jouw nieuwe The tosti Club!

even bijkomen bij SPAR & The Tosti Club

Onderweg naar huis zin in een snelle hap? Lunchen met collega’s en direct de laatste boodschappen voor het diner thuis halen? SPAR meets The Tosti Club, The Tosti Club meets jou! In verschillende vestigingen van SPAR strijk je neer aan de bar of op een kleinschalig terras. Terwijl de ervaren tostispecialisten van The Tosti Club je tosti bereiden, check jij het laatste nieuws op je telefoon of shop je wat boodschappen bijeen. *Ping*, je tosti is klaar! Wacht je partner thuis? Neem je tosti in dat geval mee voor onderweg.

van een passie voor Oud Hollandse molens naar een tostizaak

Het idee van The Tosti Club komt bij Coen Heijkoop vandaan, die op twaalfjarige leeftijd een grote droom had: meer uit brood halen! Geen dunne plakken die je dagelijks neemt, maar brood volgens opa’s recept. Dik gesneden, vers gebakken, voorzien van een rijke variëteit aan beleg. Niet uit het tostirooster, maar uit de pan. Naar authentiek recept, om een bezoeker echt te kunnen verrassen. Niet alleen bij de lunch, maar ook bij het ontbijt, als tussendoortje of voor de kleine trek in de avond. Niet onbelangrijk: dat alles zonder voedsel te verspillen. Korstjes gaan naar onze liefhebbers op de kinderboerderij! 

classic, Hawaii, Asian, Taco en meer

Aan keuze geen gebrek, wanneer je voor een tosti van The Tosti Club bij SPAR kiest. Ga je voor de klassieker met jong belegen kaas? Combineer je pindakaas met kipfilet, sambal en taugé naar Aziatisch recept? Ook de the S.A. Taco tosti is het proeven meer dan waard: jong belegen kaas, tacosalsa, gekruid gehakt en chimichurri. Loopt het water je al in de mond? Naast de klassieke tosti, bieden we je bij SPAR ook verschillende andere vegetarische opties aan. Denk aan een spiced tosti met cheddar, babyspinazie, tomaat, rode ui en geroosterde pepers. Vergeet niet wat authentieke tosti saus toe te voegen?

Tip: wist je dat je deze tosti saus van The Tosti Club ook mee kunt nemen voor thuis? We verkopen de saus bij iedere SPAR met een The Tosti Club!

lunchen met de allerlekkerste tosti ooit geproefd

Houd je niet van zongedroogde tomaatjes, of heb je liever een klassieke tosti met oude kaas? SPAR en The Tosti Club denken met je mee. In onze vestigingen hebben we een ruime keuze aan tosti's. Kies uit onze favorites, ga voor een veggie tosti of kies voor meat of juist fish. We hebben zelfs een zoete tosti voor de liefhebber! Een rijk belegde tosti met mascarpone, Nutella en banaan. Smullen maar! Durf jij jouw favoriete tosti te laten proeven door vrienden? Nodig ze uit om met je mee te gaan! 

lunchen met tosti’s en nog veel meer lekkers

Heb je de menukaart uitgespeeld? Een bezoek aan een SPAR met The Tosti Club blijft leuk. Naast de verschillende tosti’s kun je namelijk ook bij ons terecht voor een lekker ontbijtje, goede koffie en bijvoorbeeld een verse smoothie. Ideaal, wanneer je bij je ontbijt nog geen trek hebt in een tosti, of als smaakvol alternatief voor lunchen met tosti’s. Kom je het gerecht bij je favoriete vestiging van SPAR halen, of laat je deze bij je thuis of op kantoor bezorgen?

Bestel hier The “Original” Tosti sauce
Tosti club tosti sauce
3. 49
Tosti club tosti sauce Los 265 Milliliter
3. 49
Tosti club tosti sauce
4. 95
Tosti club tosti sauce Los 535 Milliliter
4. 95

Wil je een seintje?

Als we The Tosti Club bij jou in de buurt aanbieden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

ja, ik schrijf me in!

volg je passie, maak je dromen waar

Soms hoor je van die verhalen waar je kippenvel van krijgt, op de goede manier. Verhalen van mensen die hun passie volgen, hun dromen waarmaken. Coen Heijkoop (toen 12) had zo’n droom. Met een passie voor Oudhollandse molens, en alles wat daarbinnen gebeurt wist hij zijn vader te overtuigen om zelf aan de slag te gaan met brood. Het resultaat? The Tosti Club. Brood, 18 mm dik gesneden en met liefde gebakken. Gebakken zoals opa dat nog altijd doet, “De smaak en beleving van een echte pan tosti. Je kunt bij ons voor al jouw eetmomenten terecht, neem plaats aan één van de tafeltjes en geniet van je ontbijt, lunch of tussendoortje of neem het mee voor onderweg. 

recall Lay’s Oven Baked Roasted Paprika, Sandwich gehakt, Verstegen, Davitamon, M&M, Chio Mix bekijk hier