zin in gezond

SPAR maakt het gemakkelijk

bestel hier je boodschappen

dagje makkelijk?

Ga voor een salade!

bestel kant-en-klaar maaltijden

makkelijk thuiskomen!

Kom je net terug van vakantie en geen zin om meteen uitgebreid te koken? Dan zijn de maaltijdpakketten van ideaal om toch nog iets gezonds vol groenten te eten!

direct je koelkast vol als je thuiskomt?

Ben je nog op vakantie? Ja? Bestel dan alvast lekker makkelijk je boodschappen online bij SPAR! Wij bezorgen je boodschappen als jij weer thuis bent. Zo heb je direct een koelkast vol verse producten en hoef je niet te sjouwen! Zo kun je nog even genieten van je welverdiende vakantie.

maaltijdpakketten online bestellen

ze zijn er, de nieuwe maaltijdpakketten van SPAR. Super makkelijk én gezond vol groenten. De pakketten zijn speciaal gemaakt voor 2 personen. De maaltijden sluiten volledig aan op het seizoen. Nu hebben we speciaal voor de zomer pakketten samengesteld. In het najaar zullen er nieuwe varianten verschijnen die geheel passen in het seizoen. De pakketten kun je het best koel en droog bewaren, zo blijven de producten het langst lekker en vers.

maaltijdpakketten vol groenten

SPAR heeft twee maaltijdpakketten met ingrediënten voor twee maaltijden voor twee personen. Een recept voor vandaag én een recept voor morgen. Je maakt de hele box dus op en hebt no waste. Lekker duurzaam! Je kan dus gezellig met z’n tweeën, twee dagen lang een complete maaltijd op tafel zetten. Elk pakket bevat receptkaartjes, de ingrediënten en verrassende tips. Ook zijn er twee maaltijdpakketten met daarin alle benodigdheden voor één maaltijd.

zomerse maaltijd in één box

Je kunt verschillende maaltijden maken met elk pakket. Het enige wat je hoeft toe te voegen heb je vaak al in je keukenkastje staan. Lekker makkelijk!

maaltijdpakket met twee maaltijden

  1. groente frites van zoete aardappel & Italiaanse pasta met verse groenten
  2. zomers stamppotje met gestoofde prei & romige pasta met courgette

maaltijdpakket met één maaltijd

  1. frisse couscoussalade met sinaasappel en munt
  2. gevulde courgettebootjes

wat zullen we drinken?

Bij SPAR heb je ontelbaar veel frisse drankjes die heerlijk zijn op een warme zomerdag. Ben je een echte bierliefhebber? Dan hebben we veel diverse speciaalbiertjes in ons assortiment. Natuurlijk vind je ook de ultieme zomerse bieren zoals Radler,  Desperados of Corona. Heerlijk bij een zomerse borrel in de tuin, een barbecue of om de dorst te lessen op het strand. Ben je toch meer een wijnliefhebber? Dan hebben we ook ontelbaar veel wijnen die perfect zijn voor de zomer. Een écht zomerwijntje is natuurlijk rosé. Een van onze favorieten is de Appetit de France Syrah Rosé. Het is een frisse fruitige wijn die erg goed past binnen de Mediterrane keuken. De wijn is licht roze, met tonen van framboos en aardbei. Proost!

Terugroepactie | Kips Vega Paté