stamppotje lekker

Grootmoeders gehaktballen, heerlijk voor bij de stamppot!

bekijk hier
bestel direct alles voor je stamppot

ontdek jouw favoriete wijn voor bij de stamppot

Bij veel stamppotjes verwacht je een volle rode wijn. Maar juist dankzij de diverse producten kan een witte wijn ook niet ontbreken! Maak je bijvoorbeeld een stamppotje met spinazie en frisse geitenkaas? Dan past een frisse sauvignon blanc hier goed bij. Bekijk onze SPAR wijngids en ontdek jouw favoriet!

dat is toch een stamppottje lekker

Maak zelf de lekkerste stamppot met behulp van lekkere én makkelijke recepten van SPAR. Stamppot is lekker met warm weer én met koud weer! Van boerenkoolstamppot tot stamppot met zoete aardappel of bietjes, stamppot is zó lekker en zó klaar. Nu het buiten kouder wordt en de dagen korter worden, is het weer tijd om te stampen.

Hollands potje

Stamppot is verwarmend en stilt de stevige trek. Vooral in de oogstmaanden werd stamppot veel gegeten, omdat in deze periode aardappelen in overvloed verkrijgbaar waren en de hongerige magen van landarbeiders snel, eenvoudig en goedkoop gevuld konden worden. Je vind bij SPAR diverse gerechten die zo lekker én zo klaar zijn! Binnen een handomdraai staan ze op tafel en als je boodschappen online besteld bij SPAR, is alles al helemaal snel klaar!

net even iets anders

Een typische maaltijd voor de koudere dagen van het jaar: stamppot. Ga je voor een klassieker of probeer je deze winter een nieuwe variant? Voor een verrassende stamppot kies je bijvoorbeeld voor een zoeteaardappelstamppot met spinazi en geitenkaas. Bekijk ons verse groente assortiment om de lekkerste stamppotten te maken. Voor elke stamppot is er een passende basis!