een nieuwe SPAR recreatiewinkel op een nieuw Landal park

dinsdag 28 juni 2016

Ouddorp Duin, 28 juni 2016 - Op vrijdag 1 juli is het zover. Dan opent de familie Van Grootel op Goeree Overflakkee een compleet nieuwe SPAR recreatiewinkel op Landal Strand Resort Ouddorp Duin.

SPAR recreatiewinkels
De SPAR buurtwinkels worden in toenemende mate vernieuwd, gemoderniseerd en omgeturnd tot de échte winkel voor dagelijks gemak met alles wat daarbij hoort. De “recreatie tak” kan daarbij natuurlijk niet achterblijven, want als er iemand is die prijsstelt op gemak, dan is het de vakantieganger wel. Ook de SPAR recreatiewinkels krijgen daarom een eigentijdse look & feel en worden ingedeeld op de verschillende gebruiksmomenten.

Pakro wordt SPAR
De familie Van Grootel weet als geen ander waaraan een vakantieganger behoefte heeft. Zij exploiteert al jarenlang succesvol recreatiewinkels op verschillende locaties. Koen van Grootel, directeur/mede eigenaar Pakgro Groep, geeft aan dat het besluit om alle Pakgro winkels aan te passen aan de vernieuwde SPAR stijl, is gebaseerd op de volgende redenen:

  • De kracht van het gerevitaliseerde SPAR merk (modern, fris en eigentijds)
  • De mogelijkheid om de modules uit de SPAR City stores toe te voegen
  • Het gemak van SPAR online
  • Het feit dat buitenlandse toeristen bekend zijn met SPAR

praktisch en handig
De indeling op gebruiksmomenten – ontbijt-, lunch-, borrel- en dinertijd met natuurlijk een speciale afdeling met non-food en speelgoed – zal het de vakantieganger gemakkelijker maken. Dat geldt natuurlijk ook voor de SPAR city store modules die zullen worden toegepast met veel kant en klaar en producten voor directe consumptie. Dit alles zal te vinden zijn in de nieuwe SPAR recreatiewinkel in Ouddorp. 

online gemak
De gasten van het nieuwe Landal park in Ouddorp (op 100 meter van het strand en dichtbij het Grevelingen meer) kunnen hun boodschappen ook online bestellen. De SPAR op het park zorgt dan dat de boodschappen klaar staan als zij op het park arriveren of van het strand terugkomen. Bezorgen in het vakantiehuis kan ook natuurlijk. Gemak dient de mens!