opening compleet nieuwe SPAR winkel in Rijswijk

donderdag 22 september 2016

Rijswijk (N.B.), 22 september 2016 - Rijswijk is een dorp in de Gemeente Woudrichem en telt ruim 1700 inwoners. Nadat de plaatselijke Plus in juni van dit jaar haar deuren sloot, waren de inwoners voor hun boodschappen aangewezen op o.m. de SPAR in Andel en winkels in Woudrichem.

ondernemer
Dinand Kraaij, de 37 jarige ondernemer, woont in het nabijgelegen Andel en heeft in het verleden bij de Plus in Rijswijk gewerkt. Hij kent er dus veel mensen en spreekt de taal van de streek. Dinand kijkt er naar uit om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan en heeft daar volop vertrouwen in.

dagelijks gemak
De SPAR in Rijswijk zal naast de dagelijkse boodschappen ook de gebruikelijke SPAR-eigen gemaks elementen bieden zoals bijv. de online bestelservice. Natuurlijk zorgt Dinand Kraaij er verder voor dat de boodschappen desgewenst worden thuisbezorgd. De SPAR in Rijswijk beschikt bovendien over een eigen slijterij.

kom het zelf kijken
Vanaf donderdag 08.00 uur is iedereen welkom. Alle bezoekers zullen ongetwijfeld verrast zijn door de ruimte, de compleetheid, het assortiment en vooral door de eigentijdse uitstraling. De ontwikkeling van de SPAR formule gaat gestaag door. Bij recente openingen in o.m. Tilburg en Asperen zijn nieuwe stylingselementen zijn toegevoegd. Ook in Rijswijk zal dit weer het geval zijn.