SPAR versterkt aan- en verkoopteam

dinsdag 15 mei 2018

Waalwijk, 15 mei 2018 - Om de groei van SPAR sneller door te kunnen zetten, wordt er extra capaciteit toegevoegd aan het acquisitieteam.

Met ingang van 1 mei start Patrick van der Zanden (37) als adviseur en acquisiteur voor de regio zuid-west, Patrick was hiervoor werkzaam als projectmanager bij Sligro en in het verleden heeft hij diverse jaren bij C1000 gewerkt en is dus geen onbekende in de Foodretail.

1 juni treedt Jochem Vos (33) in dienst bij SPAR. Hij is afkomstig van Solvid. Jochem gaat de regio zuid voor zijn rekening nemen. Ook voor Jochem geldt dat hij zeer bekend is met het reilen en zijlen in de MKB branche en hij heeft veel ervaring in bedrijven met zelfstandig ondernemers.

Beide heren hebben een behoorlijke achtergrond in de retail en kennis van het zelfstandig ondernemerschap.

Medio 2018 wordt Lijn Smits verantwoordelijk voor de regio noord. Lijn is al werkzaam binnen SPAR maar maakt de overstap naar het aan- en verkoopteam. Lijn neemt de functie over van Bastin Panneman die SPAR gaat verlaten.

Daarnaast blijft Oscar Meelhuysen het aanspreekpunt voor de regio west. Aanspreekpunt voor de werving en selectie is en blijft Johan Knol.

Met bovenstaande uitbreiding kan SPAR de verdere groei faciliteren.