kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Pickwick day-to-night variatiebox

Pickwick

2 . 65

32.5 Gram

Voor elke moment, Pickwick's dag-nacht theebox.

  • Elke dagmoment jouw thee
  • 32,5 gram variatieplezier
  • A-Merk fruitthee in huis

omschrijving

Van Ochtend tot Avond met Pickwick Day-to-Night Variatiebox Als je weet dat niet alle dagen hetzelfde zijn, heeft Pickwick de day-to-night variatiebox gemaakt. Deze box bevat een selectie van theesmaken die perfect zijn voor elk moment van de dag. Van Morning Start Green Tea Ginger & Apple voor een verkwikkende start van je dag, tot Good Night Lavender & Lemon Balm waarmee je de dag rustig afsluit. Geniet van de diversiteit in je thee-routine zonder concessies te doen aan kwaliteit en smaak. Met 32.5 gram van A-merk thee in elke doos, krijg je een geweldige mix van theezakjes waar je de hele dag van kunt genieten. Bewaren en gebruiken Pickwick Day-to-Night Variatiebox Hou jouw Pickwick Day-to-Night Variatiebox op een koele, droge plek, weg van direct zonlicht voor maximale versheid. Je kunt thuis genieten van deze mix van theezakjes op elk moment dat je wilt - van ontbijt tot avondeten. De houdbaarheid van de thee is meestal de houdbaarheidsdatum die op de verpakking staat, maar thee verliest na deze datum niet direct zijn smaak en kwaliteit. Meer over Pickwick Day-to-Night Variatiebox Als je op zoek bent naar alternatieven, zou je andere thee variatieboxen kunnen proberen. Maar wees gerust, de kwaliteit en variatie van de Pickwick Day-to-Night box is zelden geëvenaard. De Afternoon relax Cammomile & Orange is perfect voor een middag pauze, terwijl de After Dinner Digestion Peppermint & Blackberry Leaves geweldig is voor een post-maaltijd wind-down. En als je zin hebt in iets warms en rustgevends voor het slapengaan, dan is de Good Night Lavender & Lemon Balm jouw go-to thee. Pickwick biedt continue kwaliteit en elke thee-ervaring is een ontdekkingsreis op zich. Waar wacht je nog op? Verrijk jouw thee-momenten met de Pickwick Day-to-Night Variatiebox!
  • Assortiment van gearomatiseerde groene thee / gearomatiseerde kruidenmelanges / kruidenmelange met kruiden en/of specerijen en/of fruit.
  • Een gebalanceerd en gevarieerd voedingspatroon en regelmatige beweging dragen bij aan een gezonde levensstijl.
inhoud en gewicht
32.5 Gram

ingrediënten

ingrediënten
Morning start: groene thee*, natuurlijke aroma’s, gember ** (4%(, stukjes appel (2%). Afternoon relax¹: kamille** (83%), natuurlijke aroma’s, zoete braamblaadjes, sinaasappelschil (5%). After Dinner Digestion ²: pepermunt** (35%), spearmint** (25%), brandnetel, venkel, braamblaadjes (10%). Good night: citroengras, citroenmelisse (31%), kamille**, lavendel (5%), kaneel, natuurlijk aroma, valeriaan, sinaasappelbloesem, hop.*Rainforest Alliance Certified. **50% Rainforest Alliance Certified.

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0

Koolhydraten 0.2

Koolhydraten waarvan suikers 0

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0

bewaren

Donker en droog bewaren.

gebruik

Een gebalanceerd en gevarieerd vodeingspatroon en regelmatige beweging dragen bij aan een gezonde levensstijl.

contactgegevens

JACOBS DOUWE EGBERTS RTL NL BV KW

Pickwick day-to-night variatiebox
2 . 65
Terugroepactie | SPAR oranje soesjes