voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan

pompoen is dé herfsttopper

bekijk alle aanbiedingen
vul je winkelmandje voor een lekker herfstgerecht
rode kool
1. 79
rode kool Wikkel 1 stuks
1. 79
Mijnboer biologische pompoen
3. 75
3. 75
Vincent Cabernet Sauvignon Merlot
3. 49
Vincent Cabernet Sauvignon Merlot Fles 750 milliliter
3. 49
Unox Soep in Zak Pompoen
2. 97
Unox Soep in Zak Pompoen Zak 570 milliliter
2. 97
Teds Kitchen Oma's stoofpannetje Goulash
5. 29
Teds Kitchen stoofschotel Hachee
5. 29
5. 29

pompoen is dé herfsttopper

Van pompoen kun je heerlijke herfstgerechten maken, gril het in de oven of maar een lekkere soep. Natuurlijk zijn pompoenen ook leuk om mee te griezelen. Pompoenen kunnen dus van top tot teen gebruikt worden! Maak een soep, rooster de pompoenpitten of kerf de pompoen uit voor Halloween. Meer weten over pompoen? Lees het hier!

pompoen recepten

Er zijn eindeloos veel recepten te vinden met pompoen. Daarbij mag een lekkere pompoensoep natuurlijk niet ontbreken. Het is een heerlijk herfstgerecht en nog gezond ook! Bij SPAR vindt je diverse producten waarmee je binnen een handomdraai een lekkere pompoensoep op tafel zet. 

pompoen is gezond

Pompoen is een goede vervanging voor aardappel. Je kan bijvoorbeeld een verrassende stamppot bereiden met pompoen als basis. Er zit haast geen vet in en bevat twee keer je dagelijkse dosis vitamine A. pitten weggooien? Niet doen! Je kan deze bewaren, roosteren en toevoegen aan bijvoorbeeld een salade of als zoute snack tijdens een borrel.