2 personen
hoofdgerecht

fajita’s

terug naar recept
recepten fajita’s

fajita’s

ingrediënten


2 personen
1 zout
1 versgemalen peper
1 scheutje zonnebloemolie
1 klein bekertje zure room
1 tortillachips
75 gram geraspte kaas
250 gram half-om-half gehakt
1 Mexicaanse wrap pakket

  • 1 Verwarm de oven voor op 190 graden.
  • 2 Maak de paprika’s schoon en verwijder de zaadlijsten. Snijd in blokjes. Maak de rode ui schoon en snipper fijn.
  • 3 Verwarm in een hapjespan een scheutje olie en bak er het gehakt op hoog vuur mooi bruin en gaar in.
  • 4 Zet het vuur iets lager, voeg de ui en de paprika toe en laat 2 minuten smoren. Voeg de uitgelekte maiskorrels toe.
  • 5 Blus af met de salsa en breng eventueel op smaak met zout en peper.
  • 6 Verdeel de rijkgevulde saus over de tortillawraps, strooi er de geraspte kaas over en vouw dicht. Zet vast met een prikkertje.
  • 7 Plaats in de voorverwarmde oven en laat 10 minuten bakken.
  • 8 Serveer met wat tortillachips en een schaaltje zure room.