aluminiumfolie
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
aluminiumfolie
bereiden
bereidingstip
Bak het gehakt eerst rul met wat ui en kruiden voordat je het in de ovenschaal doet.. <h4>Welk gehakt voor een gehaktschotel met aardappel? </h4> Rundergehakt is een veelgebruikte keuze voor ovenschotels. Het is mager, smaakvol en combineert goed met aardappels en groenten. Wil je een wat sappiger resultaat, dan kun je half-om-half gehakt gebruiken (een mix van rund en varken). Dit geeft een iets vollere smaak. Ook vegetarisch gehakt is een prima alternatief en werkt goed in ovengerechten.. <h4>Wat voor aardappelen gebruik je voor een ovenschotel? </h4> Voor een smeuïge laag of puree zijn kruimige aardappelen het meest geschikt. Ze vallen makkelijk uit elkaar en krijgen een zachte structuur. Wil je liever aardappelschijfjes gebruiken die hun vorm behouden, kies dan voor vastkokende aardappelen.. <h4>Hoe lang blijft een ovenschotel met gehakt goed? </h4> In de koelkast kun je een ovenschotel maximaal 2 dagen kan bewaren. In de vriezer kun je een ovenschotel 3 maanden bewaren. Zorg er altijd voor dat de schotel goed is afgekoeld en luchtdicht verpakt.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 510 kcal |
vet | 36 gram |
verzadigd vet | 13 gram |
koolhydraten | 19 gram |
eiwit | 24 gram |
WEB01-SPAR-PU