pureestamper
pureeknijper
ovenschaal
keukenpapier
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
pureestamper
pureeknijper
ovenschaal
keukenpapier
bereiden
bereidingstip
Je kunt de kroketjes invriezen. Leg ze na het paneren los op een schaal in de vriezer tot ze zijn bevroren. Bewaar ze vervolgens in een zak of bak 3 maanden in de vriezer. Frituur de bevroren kroketjes. Houd rekening met een langere baktijd, 5-6 min.. <h4>Hoe kun je een extra krokant resultaat krijgen?</h4>Voor een extra krokant resultaat haal je de kroketjes twee keer door de paneerlaag (bloem, ei, paneermeel). Frituur ze op 180°C.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
| energie | 142 kcal |
| vet | 8 gram |
| verzadigd vet | 2 gram |
| koolhydraten | 13 gram |
| eiwit | 4 gram |
WEB01-SPAR-PU