voor 10:00 besteld vandaag in huis

2 personen
hoofdgerecht
recepten aardappelpuree met vis

aardappelpuree met vis

ingredi├źnten

500 gram aardappelpuree (kant en klaar)

2 stukken zalm

2 eetlepels honing

2 eetlepels olie

1 theelepel mosterd

1 snufje peper

1 snufje zout

250 gram erwtjes (diepvries)

2 eetlepels kruidenroomkaas


  • 1 Meng de olie, honing, mosterd en peper en zout door elkaar. Bestrijk de zalm hiermee.
  • 2 Kook de erwtjes in een pan met water of in de magnetron. Verwarm ook de aardappelpuree.
  • 3 Bak ondertussen de zalm in een pan, 3 minuutjes aan beide zijdes.
  • 4 Schep de aardappelpuree en de erwtjes door elkaar samen met de kruidenroomkaas.
  • 5 Breng op smaak met een snufje peper en zout. Serveer de erwtjespuree met de gebakken zalm.

bereidingstip

voor een extra snel resultaat kun je ook gemarineerde vis nemen.

recall Wahid Vleeswaren bekijk hier