2 personen
hoofdgerecht
recepten aardappelpuree met vis

aardappelpuree met vis

ingrediënten

500 gram aardappelpuree (kant en klaar)

2 stukken zalm

2 eetlepels honing

2 eetlepels olie

1 theelepel mosterd

1 snufje peper

1 snufje zout

250 gram erwtjes (diepvries)

2 eetlepels kruidenroomkaas


  • 1 Meng de olie, honing, mosterd en peper en zout door elkaar. Bestrijk de zalm hiermee.
  • 2 Kook de erwtjes in een pan met water of in de magnetron. Verwarm ook de aardappelpuree.
  • 3 Bak ondertussen de zalm in een pan, 3 minuutjes aan beide zijdes.
  • 4 Schep de aardappelpuree en de erwtjes door elkaar samen met de kruidenroomkaas.
  • 5 Breng op smaak met een snufje peper en zout. Serveer de erwtjespuree met de gebakken zalm.

bereidingstip

voor een extra snel resultaat kun je ook gemarineerde vis nemen.