4 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
recepten Aardappelsalade met karbonade

Aardappelsalade met karbonade

ingrediënten


25 min
4 personen
4 ribkarbonades

dit product is niet beschikbaar

4 haaskarbonades

dit product is niet beschikbaar

2 takjes rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

5 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

30 gram boter

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel mosterd

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels Griekse yoghurt

dit product is niet beschikbaar

6 eetlepels mayonaise

dit product is niet beschikbaar

4 augurken

dit product is niet beschikbaar

1 bosje peterselie

dit product is niet beschikbaar

2 rode uien

dit product is niet beschikbaar

komkommer

dit product is niet beschikbaar

3 stengels bleekselderij

dit product is niet beschikbaar

600 gram vastkokende aardappels

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de aardappels gaar. Schil ze en snijd ze in stukken.
  • 2 Meng de aardappels met de bleekselderij, komkommer, ui, peterselie, augurk, mayonaise, yoghurt en mosterd. Laat deze aardappelsalade iets afkoelen.
  • 3 Verhit intussen de boter met de knoflook en rozemarijn in een koekenpan en bak hierin de karbonades in circa 10 minuten aan beide kanten goudbruin en gaar. Schep tijdens het bakken af en toe de boter over de karbonades heen. Serveer de lauwwarme aardappelsalade met de karbonades.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 625 kcal
vet 39 gram
verzadigd vet 11 gram
koolhydraten 33 gram
eiwit 34 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté