4 personen
eenvoudig
15 min.
ontbijt
home recepten Aardbeien-cheesecake pannenkoeken

Aardbeien-cheesecake pannenkoeken

ingrediënten


15 min
4 personen
slagroom uit spuitbus

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels dessertsaus aardbeien

dit product is niet beschikbaar

100 gram roomkaas

dit product is niet beschikbaar

2 kandijkoekjes

dit product is niet beschikbaar

12 aardbeien

dit product is niet beschikbaar

4 pannenkoeken

dit product is niet beschikbaar

50 gram roomboter

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit in 2 koekenpannen de helft van de boter en verwarm 2 pannenkoeken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Houd de pannenkoeken warm, terwijl je de andere pannenkoeken bakt met de rest van de boter.
  • 2 Halveer intussen de aardbeien, doe de kandijkoekjes in een stevige plastic zak en sla ze tot kruim met bijvoorbeeld een deegroller.
  • 3 Verdeel over elke pannenkoek ¼ van de roomkaas, vouw 2 keer dubbel en leg op een bord. Besprenkel elke pannenkoek met 1 el dessertsaus, verdeel het kruim en de aardbeien erover en garneer met een toef slagroom.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 434 kcal
vet 31 gram
verzadigd vet 16 gram
koolhydraten 37 gram
eiwit 6 gram