staafmixer met hakmolen
bakpapier
springvorm
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief
dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief
dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief
staafmixer met hakmolen
bakpapier
springvorm
bereiden
bereidingstip
Zorg dat het gelatine-citroenmengsel iets is afgekoeld voordat je het door de kwark spatelt. Zo voorkom je dat de gelatine direct stolt en er klontjes ontstaan. Roer rustig maar goed, voor een mooi gladde vulling. . <h4>Variatietips</h4> • Varieer met de koekjes: ook haverkoekjes, volkorenbiscuits en kandijkoeken zijn lekker als taartbodem.<br/> • Ook lekker met frambozen of ander (seizoens)fruit. <br/> • Geen aardbeienseizoen? Gebruik diepvriesaardbeien! Laat ze ontdooien en goed uitlekken. Verwarm ze eventueel met 1-2 el water en wat suiker, en bind licht met ½ tl maïzena (opgelost in wat koud water). Laat afkoelen voor je ze op de taart schept. . <h4>Wat is een no-bake taart?</h4> Klinkt heel hip en nieuw, maar je hebt ongetwijfeld al eens een no-bake taart gegeten of gemaakt. <a href="http://boodschappen.nl/zoeken/cheesecake/">Cheesecake</a> bijvoorbeeld, of <a href="https://www.boodschappen.nl/recept/monchoutaart/">monchoutaart</a>. De basis is verkruimelde koek. . <h4>Kun je aardbeien-kwarktaart bewaren?</h4> • Dat kan prima in de koelkast, 2-3 dagen, goed afgedekt of in een bewaardoos. Bewaar de aardbeien apart. <br/> • Invriezen raden we af: de textuur van de kwark en gelatine verandert, en de aardbeien worden slap.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 375 kcal |
vet | 17 gram |
verzadigd vet | 13 gram |
koolhydraten | 28 gram |
eiwit | 6 gram |
WEB01-SPAR-PU