lage taartvorm
bakpapier
steunvulling
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
lage taartvorm
bakpapier
steunvulling
bereiden
bereidingstip
<h4>Bewaaradvies</h4> Bewaar de aardbeientaart afgedekt in de koelkast, maximaal 1 tot 2 dagen. Voor de beste smaak en structuur is het aan te raden de taart vlak voor het serveren te bereiden. . <h4>Baktips</h4> ★ Bak de bodem blind (met bakpapier en bakbonen) om te voorkomen dat deze te vochtig wordt.<br/> ★ Laat de bodem goed afkoelen voordat je de vulling toevoegt, zodat deze knapperig blijft. . <h4>Hoe voorkom je dat aardbeientaart zompig wordt?</h4> ★ Besmeer de bodem met een dun laagje gesmolten chocolade of abrikozenjam om een barrière tegen vocht te creëren.<br/> ★ Voeg de aardbeien pas vlak voor het serveren toe, zodat ze hun vocht niet in de taart trekken.<br/> ★ Gebruik banketbakkersroom of mascarpone als vulling, deze zijn minder waterig dan slagroom.
wijnadvies
Wijn erbij? Kies dan voor een frisse, licht zoete Cabernet d'Anjou.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 470 kcal |
vet | 39 gram |
verzadigd vet | 24 gram |
koolhydraten | 22 gram |
eiwit | 6 gram |
WEB01-SPAR-PU