eenvoudig
30 min.
lunch, brunch, ontbijt
recepten Abrikozenjam met rozemarijn

Abrikozenjam met rozemarijn

ingredi├źnten


30 min
1 kilogram geleisuiker

dit product is niet beschikbaar

1 verse gember

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel verse rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

1 limoen

dit product is niet beschikbaar

1 kilogram abrikoos

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

4 schone jampotten met deksel

  • 1 Schep de abrikozenstukjes in een pan. Rasp de schil van de limoen erboven, halveer de limoen en knijp het sap erboven uit.
  • 2 Voeg de rozemarijn, gember, geleisuiker en 50 ml water toe en breng zachtjes al roerend aan de kook. Kook circa 4 minuten.
  • 3 Schuim de jam eventueel af en laat iets afkoelen. Schenk daarna in de potten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 1100 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 265 gram
eiwit 2 gram
nieuwe terugroepacties | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip