-
1
Laat de koffie afkoelen. Houd 4 bokkenpootjes achter om er in stap 4 paashaasoren van te maken. Snijd de
rest in stukjes van 1 cm en verdeel de helft over de
bodem van 4 glazen. Schenk de helft van de koffie
erover.
-
2
Klop de slagroom met de slagroomversteviger en
poedersuiker stijf. Doe de helft van de slagroom in een
andere kom en spatel 6 el advocaat zo luchtig mogelijk
erdoor.
-
3
Verdeel de helft van de advocaatroom en vervolgens
de helft van de slagroom over de glazen. Maak nog
3 lagen: eerst de rest van de bokkenpootjes met koffie,
dan de rest van de advocaatroom en tot slot de rest
van de slagroom. Verdeel de rest van de advocaat over
de slagroom.
-
4
Haal de 2 koekjes van de achtergehouden bokkenpootjes
voorzichtig van elkaar en zet ze als oren in de
trifles. Hak de chocolade fijn en strooi erover.
bereidingstip
Eten er kinderen mee?
Vervang de advocaat door
vanillevla en de koffie door
chocolademelk.