4 personen
gemiddeld
35 min.
hoofdgerecht

Aloo gobi

ingrediënten


35 min
4 personen
bosje koriander

dit product is niet beschikbaar

250 milliliter groentebouillon

dit product is niet beschikbaar

1 blik tomatenblokjes

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels garam masala

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel kurkuma

dit product is niet beschikbaar

1 groene peper

dit product is niet beschikbaar

1 verse gember

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels komijnpoeder (djinten)

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

500 gram vastkokende aardappels

dit product is niet beschikbaar

bloemkool

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Snijd de bloemkool in roosjes. Schil de aardappels en snijd ze in blokjes van circa 3 cm. Verhit de helft van de olie in een hapjespan en bak hierin de komijn, aardappels en bloemkool circa 5 minuten. Schep regelmatig om en schep alles over in een kom.
  • 2 Fruit de ui circa 3 minuten in de rest van de olie. Voeg de knoflook, gember, groene peper, kurkuma en garam masala toe en bak 1 minuut mee. Schep de tomaten­blokjes erdoor en voeg de bouillon toe.
  • 3 Voeg de bloemkool en aardappels weer toe aan de pan en breng het gerecht aan de kook. Laat afgedekt circa 15 minuten zachtjes garen. Schep de koriander erdoor en serveer direct. Lekker met rijst.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 265 kcal
vet 11 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 33 gram
eiwit 6 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté