gemiddeld
20 min.
tussendoortje, brunch, ontbijt
recepten Amandelbroodjes met rozijnen en rozemarijn

Amandelbroodjes met rozijnen en rozemarijn

ingrediënten


20 min
200 gram poedersuiker

dit product is niet beschikbaar

bloem

dit product is niet beschikbaar

100 gram walnoten

dit product is niet beschikbaar

100 gram ongezouten pecannoten

dit product is niet beschikbaar

150 gram amandelspijs

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel gedroogde rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

theelepel rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

100 gram blanke rozijnen
250 milliliter melk

dit product is niet beschikbaar

2 eieren

dit product is niet beschikbaar

100 gram boter

dit product is niet beschikbaar

1 pak witbroodmix

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

rechthoekige bakvorm

bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Bestrijk de amandelbroodjes met de rest van het ei en bak ze in het midden van de oven in circa 30 minuten gaar en goudbruin.
  • 2 Meng de poedersuiker met 3 eetlepels water. Besprenkel de wat afgekoelde broodjes met dit glazuur.

bereidingstip

Vervang de rozemarijn door 1 theelepel kardemompoeder.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 400 kcal
vet 18 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 49 gram
eiwit 9 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté