4 personen
eenvoudig
15 min.
klein gerecht, voorgerecht, klein gerecht/amuse
home recepten Amuseglaasjes met zalmtartaar

Amuseglaasjes met zalmtartaar

ingrediënten


15 min
4 personen
4 eetlepels zure room

dit product is niet beschikbaar

extra vergine olijfolie

dit product is niet beschikbaar

citroensap

dit product is niet beschikbaar

citroenrasp

dit product is niet beschikbaar

verse dille

dit product is niet beschikbaar

200 gram zalmfilets

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

4 amuseglaasjes

  • 1 Breng de zalm op smaak met zeezout, versgemalen peper, versgehakte dille, citroenrasp en -sap en een paar druppels extra vergine olijfolie.
  • 2 Schep dit in kleine amuseglaasjes en zet een paar uur afgedekt in de koelkast om op smaak te komen.
  • 3 Klop de zure room los met wat fijngehakte dille, zout en peper en giet vlak voor het serveren op elk glaasje een lepeltje zure room. Serveer met een klein lepeltje.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 135 kcal
vet 10 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 1 gram
eiwit 10 gram