4 personen
gemiddeld
10 min.
klein gerecht/snack, klein gerecht, bijgerecht
recepten Artisjokdip met spinazie en Parmezaan

Artisjokdip met spinazie en Parmezaan

ingrediënten


10 min
4 personen
1 mespunt paprikapoeder

dit product is niet beschikbaar

50 gram mozzarella

dit product is niet beschikbaar

75 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

50 milliliter mayonaise

dit product is niet beschikbaar

125 milliliter Griekse yoghurt

dit product is niet beschikbaar

125 milliliter zure room

dit product is niet beschikbaar

125 gram roomkaas

dit product is niet beschikbaar

150 gram diepvriesspinazie

dit product is niet beschikbaar

400 gram artisjokharten

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de artisjokharten met de spinazie, roomkaas, zure room of Griekse yoghurt, mayonaise, knoflook, Parmezaanse kaas, grofgeraspte of kleine stukjes mozzarella en een mespuntje paprikapoeder.
  • 2 Schep de dip in een ovenvast schaaltje en zet dit 12-15 minuten in de oven tot de kaas is gesmolten.
  • 3 Lekker met tortilla chips, artisjokharten of repen paprika.

bereidingstip

Let op: de zuivel in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan zuivel met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 395 kcal
vet 33 gram
verzadigd vet 16 gram
koolhydraten 7 gram
eiwit 16 gram
Nieuwe recalls | Saté Schnitzel 2 stuks