online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
20 min.
lunch, klein gerecht
Recepten Aspergeomelet met Hollandse garnalen en munt

Aspergeomelet met Hollandse garnalen en munt

ingredi├źnten

8 eieren

4 eetlepels melk

4 eetlepels water

50 gram Parmezaanse kaas

1 eetlepel verse munt

250 gram groene asperges

2 eetlepels olijfolie

150 gram Hollandse garnalen


  • 1 Kluts de eieren met de melk, de kaas en de helft van de munt.
  • 2 Snijd een stukje van de onderkant van de asperges. Snijd de asperges in schuine stukken van 4 cm. Verhit de olijfolie en roerbak hierin de aspergestukjes 4 minuten. Strooi er zout en peper over.
  • 3 Giet het eimengsel erover en laat dit op een halve stand in 4-5 minuten stollen. Steek met een spatel de rand van de omelet los van de pan zodat het vloeibare ei onder de omelet loopt en kan stollen.
  • 4 Serveer de omelet in punten gesneden met de Hollandse garnalen en de rest van de munt erop.


voedingswaarde

energie 295 kcal
vet 19 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 3 gram
eiwit 27 gram