voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
2 personen
bijgerecht
Recepten Asperges met Hollandse garnalen

Asperges met Hollandse garnalen

ingredi├źnten

200 gram Hollandse garnalen

500 gram asperges

4 middelgrote eieren

100 gram boter

2 eetlepels fijngehakte peterselie

2 eetlepels bieslook

1 snufje muskaatnoot

1 snufje peper

1 snufje zout


  • 1 Kook de asperges knapperig, dep af met schone theedoek en houd ze warm.
  • 2 Kook de eieren hard en plet ze vervolgens met een vork tot fijne stukjes.
  • 3 Smelt de boter en voeg hier de geplette eieren, de kruiden, de gehakte peterselie en bieslook aan toe.
  • 4 Roer goed door, warm lichtjes op en voeg tot slot de garnalen toe.