4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Aubergine met knoflookyoghurt en granaatappel

Aubergine met knoflookyoghurt en granaatappel

ingrediënten


30 min
4 personen
4 tortillawraps

dit product is niet beschikbaar

2 platbroden
4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels walnoten
1 bosje koriander

dit product is niet beschikbaar

granaatappel

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels citroensap

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel sesamolie

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

300 gram Griekse yoghurt

dit product is niet beschikbaar

3 aubergines

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

barbecue

  • 1 Leg de aubergines op het rooster van de barbecue en rooster in 15-20 minuten volledig zacht en geblakerd.
  • 2 Meng intussen de yoghurt met de knoflook, sesamolie en het citroensap. Strijk de knoflookyoghurt uit over een groot bord.
  • 3 Klop de pitjes uit de granaatappel. Pel de aubergines, snijd in stukken en leg ze op de yoghurt. Bestrooi met de koriander, granaatappelpitjes en walnoten.
  • 4 Besprenkel met de olijfolie en serveer met het platbrood.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 570 kcal
vet 37 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 41 gram
eiwit 14 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté