4 personen
gemiddeld
10 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, voorgerecht
recepten Aubergine-paprikadip

Aubergine-paprikadip

ingrediënten


10 min
4 personen
1 eetlepels citroensap
4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

rode peper

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

200 gram geroosterde paprika's

dit product is niet beschikbaar

1 kleine aubergine

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Rooster de aubergine 30 minuten in de oven op 200°C of 15 minuten onder een hete grill. Draai af en toe om.
  • 2 Laat de aubergine iets afkoelen in een plastic zak. Verwijder de schil en pureer het vruchtvlees met de geroosterde paprika's en knoflook.
  • 3 Meng er de rode peper, olijfolie en het citroensap door.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 115 kcal
vet 10 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 4 gram
eiwit 1 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté