- 1 Pluk de kruiden van de steeltjes, scheur de blaadjes wat kleiner en meng ze.
- 2 Klop de olijfolie met de balsamico, zout en peper tot een dressing.
- 3 Halveer de eieren en neem de dooier eruit. Prak de dooier fijn met de mayonaise en mosterd tot een smeuïg mengsel. Breng op smaak met zout en peper. Vul hier de halve eieren mee.
- 4 Snijd van de avocado's aan de buitenkant over de lengte de bolling af. Snijd de avocado's nu doormidden. Verwijder de pit en trek de schil van de avocado. Snijd elke helft in 2 plakken.
- 5 Leg op elk bord een plak avocado. Bedek met wat kruiden en besprenkel met de dressing.
- 6 Zet of leg op elk bord een gevuld half ei en bestrooi met wat peper. Verdeel de flinters Parmezaanse kaas erover. Serveer direct.
- 7 Lekker met toast of brood.
wijnadvies
Lekker met fris wit zoals Indomita Sauvignon Blanc. Uit Italië drinkt het fijn uit die mooie amforafles met Verdicchio dei Castelli di Jesi van Terrazzano. Lizard Riesling zal lichtvoetig verkwikken.