4 personen
eenvoudig
10 min.
tussendoortje, nagerecht/desserts, nagerecht
home recepten Banaan-pindakaas-froyo

Banaan-pindakaas-froyo

ingrediënten


10 min
4 personen
50 gram melkchocolade

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels pindakaas

dit product is niet beschikbaar

250 gram yoghurt

dit product is niet beschikbaar

250 gram Griekse yoghurt

dit product is niet beschikbaar

3 bananen

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Meng de bevroren banaan, yoghurt en pindakaas in een keukenmachine tot een romig mengsel.
  • 2 Roer de gehakte chocolade erdoor, schep over in een bakje en zet circa 20 minuten in de diepvries.
  • 3 Schep bolletjes van de froyo en verdeel over 4 kommetjes. Bestrooi met nog wat extra gehakte chocolade en serveer direct.

bereidingstip

Vries de plakjes banaan voor dit recept al van tevoren in.. Ook heel lekker in een ijshoorntje!


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 365 kcal
vet 22 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 29 gram
eiwit 9 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté