eenvoudig
10 min.
tussendoortje, nagerecht, nagerecht/gebak, ontbijt
recepten Bananenbroodmuffins

Bananenbroodmuffins

ingrediënten


10 min
10 walnoten
1 theelepel koekkruiden

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel bakpoeder

dit product is niet beschikbaar

125 gram zelfrijzend bakmeel

dit product is niet beschikbaar

1 ei

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels suiker

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

2 bananen

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

muffinvorm

papieren cupcakevormpje

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Plet de bananen en meng met de olie, suiker en het ei. Roer goed door elkaar.
  • 2 Meng het bakmeel met het bakpoeder en de koekkruiden. Giet het bananenmengsel erbij en roer de walnoten erdoor.
  • 3 Schep het beslag in de cakevormpjes en zet ze in de muffinvorm. Bak in de oven in circa 25 minuten goudbruin.

bereidingstip

Wil je van deze muffins echte verwenmuffins maken? Voeg dan nog stukjes chocolade toe aan het beslag.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 280 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 28 gram
eiwit 6 gram
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip