4 pizzavormen
vershoudfolie
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
4 pizzavormen
vershoudfolie
bereiden
bereidingstip
Rol het deeg niet uit met een deegroller, maar rek het uit met je handen. Zo behoud je die luchtige randjes!. <h4>Ingrediënten en variaties</h4> Gebruik bloem, gist, water en een beetje olijfolie voor het basisrecept. Je kunt het deeg ook verrijken met kruiden zoals oregano voor extra smaak. . <h4>Technieken en ervaring</h4> Een belangrijk onderdeel van het pizzadeeg maken is geduld: laat het deeg goed rijzen voor de beste textuur. . <h4>Rijzen en temperatuur</h4> Laat het deeg rijzen voor de beste resultaten. Bak het op hoge temperatuur voor een krokante bodem.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 485 kcal |
vet | 6 gram |
verzadigd vet | 1 gram |
koolhydraten | 89 gram |
eiwit | 16 gram |
WEB01-SPAR-PU