4 pizzavormen
vershoudfolie
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
4 pizzavormen
vershoudfolie
bereiden
bereidingstip
• Rol het deeg niet uit met een deegroller, maar rek het uit met je handen. Zo behoud je die luchtige randjes!. <h4>Basisingrediënten en variaties</h4> • Gebruik bloem, gist, water en een beetje olijfolie voor het basisrecept. </br> • Je kunt het deeg ook verrijken met kruiden zoals oregano voor extra smaak. . <h4>Technieken</h4> • Als je met de hand kneedt, gebruik dan de ‘duw-en-vouw’-methode: druk met de muis van je hand het deeg van je af, vouw het terug, draai een kwartslag en herhaal. </br> • Een tweede techniek is stretch & fold. Je trekt een punt van het deeg uit, vouwt hem terug naar het midden, draait het deeg een beetje en herhaalt dit rondom. . <h4>Rijzen en temperatuur</h4> • Een belangrijk onderdeel van het pizzadeeg maken is geduld: laat het deeg goed rijzen voor de beste textuur. </br> • Bak de pizza op hoge temperatuur voor een krokante bodem.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
| energie | 485 kcal |
| vet | 6 gram |
| verzadigd vet | 1 gram |
| koolhydraten | 89 gram |
| eiwit | 16 gram |
WEB01-SPAR-PU