gemiddeld
30 min.
bijgerecht
home recepten Basisrecept voor soft taco’s

Basisrecept voor soft taco’s

ingrediënten


30 min
2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

theelepel bakpoeder

dit product is niet beschikbaar

250 gram bloem

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

schone theedoek

bakpapier

  • 1 Snijd het deeg in 8-10 gelijke stukjes en rol er balletjes van. Leg een theedoek erover.
  • 2 Verhit een droge koekenpan. Rol een deegballetje tussen 2 stukjes bakpapier dun uit en bak het deeg om en om in de hete koekenpan, tot er bruine vlekjes te zien zijn.
  • 3 Leg, tot alle taco’s klaar zijn, onder een doek zodat de taco’s niet uitdrogen.

bereidingstip

Pureer voor een glutenvrije groentetortilla een handje panklare spinazie met 100 ml water, 1 ei en een snuf zout. Klop hier 30-60 gram rijstebloem doorheen tot een dun beslag. Vet een koekenpan in en bak 4 grote pannenkoeken van het beslag.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram