4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Beef teriyaki-spies met noedelsalade

Beef teriyaki-spies met noedelsalade

ingrediënten


20 min
4 personen
rode peper

dit product is niet beschikbaar

6 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

125 gram taugé

dit product is niet beschikbaar

150 gram mihoen

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels wittewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels Japanse rijstazijn

dit product is niet beschikbaar

600 gram biefstukken

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels sesamolie

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels gembersiroop

dit product is niet beschikbaar

5 eetlepels sojasaus

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

barbecue

4 spiesen

  • 1 Leg de mihoen 1-2 minuten in een pan met kokend water en roer met een vork los. Dompel de taugé kort onder in het kokende water en giet met de mihoen af in een vergiet. Koel onder koud stromend water en laat goed uitlekken.
  • 2 Schep de mie, taugé, bosui, rode peper en de dressing door elkaar in een schaal.
  • 3 Rijg de biefstukblokjes aan de spiesen en rooster circa 1 minuut per kant hoog op de barbecue. Leg de spiesen op de noedelsalade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 390 kcal
vet 8 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 40 gram
eiwit 40 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté