gemiddeld
30 min.
lunch, bijgerecht

Biefburger

ingrediënten


30 min
4 augurken

dit product is niet beschikbaar

2 tomaten

dit product is niet beschikbaar

125 gram ijsbergsla

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel citroensap

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel mosterd

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels mayonaise

dit product is niet beschikbaar

4 hamburgerbroodjes

dit product is niet beschikbaar

arachideolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel platte peterselie

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

750 gram rundergehakt

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

barbecue

  • 1 Steek de barbecue aan. Meng het gehakt met de knoflook, ui, peterselie, zout en peper.
  • 2 Vorm van dit mengsel met de hand of een kookring 4 platte schijven van circa 10 cm ø. Bestrijk de biefburgers met olie en rooster ze op de barbecue 4-5 minuten per kant.
  • 3 Leg de broodjes er met de snijzijde naar beneden 2-3 minuten bij. Meng intussen de mayonaise met de mosterd en citroensap en schep dit door de sla.
  • 4 Verdeel de sla over de onderste broodhelften en leg de biefburgers erop. Verdeel de tomaten en augurk erover en dek af met de broodkapjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 790 kcal
vet 50 gram
verzadigd vet 17 gram
koolhydraten 39 gram
eiwit 44 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté