- 1 Rooster de sesamzaadjes lichtbruin in een droge koekenpan. Schep ze uit de pan in een kom.
- 2 Verhit de arachideolie in de wok. Roerbak de biefreepjes ongeveer 1 minuut. Schep ze uit de wok in een kom en dek af met aluminiumfolie.
- 3 Bak de uiringen in de olie in de wok zacht en glazig. Voeg de groenten toe en roerbak deze enkele minuten.
- 4 Giet de bouillon in de wok en breng aan de kook. Voeg na 5 minuten de biefreepjes, sesamolie en sojasaus toe.
- 5 Schep alles goed door elkaar en verwarm alles nog een 1 minuut. Strooi tot slot de sesamzaadjes erover.
bereidingstip
Eet bij dit gerecht rijst of mie.
wijnadvies
Wit, rosé; of rood: Australische chardonnay of semillon-chardonnay, Chileense chardonnay, Chileense merlot rosé;, Chileense carmenère of Californische ruby cabernet.