4 personen
eenvoudig
15 min.
hoofdgerecht
home recepten Biefstuk met ansjovisdressing

Biefstuk met ansjovisdressing

ingrediënten


15 min
4 personen
2 eetlepels verse peterselie

dit product is niet beschikbaar

6 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

50 gram ansjovisfilets

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel verse bieslook

dit product is niet beschikbaar

1 lente-/bosui

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel mosterd

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels arachideolie

dit product is niet beschikbaar

4 biefstukken

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Maak eerst de dressing. Wrijf de ansjovis fijn en voeg de knoflook, olijfolie en peterselie toe. Zet de dressing apart.
  • 2 Bestrijk de biefstukken met de olie en strooi er zout en peper over. Schroei ze aan beide kanten dicht in een hete grillpan of koekenpan.
  • 3 Bestrijk de bovenkanten licht met mosterd. Zet het vlees daarna in het midden van de hete oven. Afhankelijk van de dikte voor rood vlees 4-5 minuten, voor rosé 7-8 minuten.
  • 4 Serveer de biefstukken op warme borden met de ansjovisdressing en bestrooi met bosui.
  • 5 Lekker met tagliatelle en geroosterde plakken courgette.

bereidingstip

Voeg eens 1 theelepel citroenrasp aan de dressing toe.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 370 kcal
vet 24 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 1 gram
eiwit 37 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté