4 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
recepten Biefstuk met mosterd-muntsaus

Biefstuk met mosterd-muntsaus

ingrediënten


25 min
4 personen
1 sjalot

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels dijonmosterd

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels kappertjes

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels bieslook

dit product is niet beschikbaar

1 bosje munt

dit product is niet beschikbaar

bosje platte peterselie

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 courgettes

dit product is niet beschikbaar

4 biefstukken

dit product is niet beschikbaar

1 handje zwarte olijf

dit product is niet beschikbaar

1 blik artisjokharten

dit product is niet beschikbaar

500 gram krieltjes

dit product is niet beschikbaar

6 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

aluminiumfolie

  • 1 Pureer de ingrediënten voor de saus met 2 eetlepels olijfolie en houd apart.
  • 2 Verhit in een koekenpan 1 eetlepel olijfolie en bak hierin de krieltjes goudbruin.
  • 3 Schep de artisjok en olijven erdoor.
  • 4 Bestrooi de biefstukken met zout en peper.
  • 5 Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak hierin de biefstukken 1-2 minuten per kant.
  • 6 Laat even rusten onder aluminiumfolie.
  • 7 Snijd of schaaf intussen de courgettes in brede linten.
  • 8 Verhit de overige olie en rooster hierin de courgettelinten en knoflook 2-3 minuten.
  • 9 Serveer de biefstuk met de krieltjes, courgette en saus.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 455 kcal
vet 19 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 33 gram
eiwit 35 gram
Terugroepactie | SPAR oranje soesjes