4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Biefstuk met paddenstoelen en ansjovisboter

Biefstuk met paddenstoelen en ansjovisboter

ingrediënten


20 min
4 personen
1 theelepel citroensap

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel verse bieslook

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel verse peterselie

dit product is niet beschikbaar

3 ansjovisfilets

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

100 gram zachte boter

dit product is niet beschikbaar

200 gram gemengde paddenstoelen

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels vloeibaar bakproduct

dit product is niet beschikbaar

4 biefstukken

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

vershoudfolie

  • 1 Meng de ingrediënten voor de ansjovisboter. Rol de boter in plasticfolie en leg de boterrol in de koelkast (een dag van tevoren) of even in de diepvries om op te stijven.
  • 2 Bestrooi de biefstukken met zout en peper en bak ze 2-3 minuten per kant in het vloeibaar bakproduct goudbruin. Schep ze uit de pan en houd ze warm.
  • 3 Bak de paddenstoelen met zout en peper kort in het bakvet. Serveer de biefstukken met de paddenstoelen op warme borden en leg er een plak ansjovisboter op.
  • 4 Lekker met aardappelpuree en tuinbonen of doperwten.

wijnadvies

Bij voorkeur rood waar Cabernet Sauvignon een rol in speelt. Jean Sablenay Cabernet Sauvignon, Danie de Wet Cabernet Sauvignon-Merlot en Indomita Reserva Cabernet Sauvignon zijn er heerlijk bij. En wie Casa de Campo Malbec erbij schenkt gaat ook genieten


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 405 kcal
vet 30 gram
verzadigd vet 15 gram
koolhydraten 3 gram
eiwit 31 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté