4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
recepten Biefstuk met paprika, paté en paddenstoelen

Biefstuk met paprika, paté en paddenstoelen

ingrediënten


20 min
4 personen
4 dunne plakjes champignonpaté
4 dunne plakjes roompaté
4 biefstukken

dit product is niet beschikbaar

50 gram vloeibaar bakproduct

dit product is niet beschikbaar

50 gram boter

dit product is niet beschikbaar

1 gele paprika

dit product is niet beschikbaar

1 groene paprika

dit product is niet beschikbaar

1 rode paprika

dit product is niet beschikbaar

5 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

250 gram kastanjechampignons

dit product is niet beschikbaar

250 gram oesterzwammen

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Snijd de grotere paddenstoelen een keer door. Schep 3 eetlepels olijfolie door de paprikarepen.
  • 2 Rooster de paprika in een hete grillpan of koekenpan. Bak de paddenstoelen in de rest van de olijfolie. Houd de paprika en paddenstoelen even warm.
  • 3 Verhit de boter. Bestrooi de biefstukken met zout en peper en bak ze per kant 1,5 minuut voor rood, 2-3 minuten voor rosé of 4 minuten voor doorbakken.
  • 4 Serveer de biefstuk op een bedje paprika. Leg op de biefstuk een plakje paté en leg de paddenstoelen bestrooid met zout en peper eromheen.
  • 5 Lekker met aardappelpuree waaraan bosui is toegevoegd.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 510 kcal
vet 34 gram
verzadigd vet 12 gram
koolhydraten 9 gram
eiwit 40 gram
recalls Lay's Oven baked naturel, Pindasaus, Bio pasta tomaat mozzarella 200 g, Heineken 0.0 fl 6x250 ml, 0.0 fl 12x250 ml, pils mono fl 12x250 ml en pils mono fl 6x250 ml, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, bekijk hier