4 personen
eenvoudig
10 min.
hoofdgerecht
home recepten Biefstuk met rodewijn-chocoladesaus

Biefstuk met rodewijn-chocoladesaus

ingrediënten


10 min
4 personen
4 theelepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

125 gram biefstukken

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels pure chocolade
2 eetlepels rode wijn
4 eetlepels vleesbouillon
gedroogde tijm

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 sjalotjes

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel boter

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

gourmetstel

  • 1 Begin met de saus. Verhit een klontje boter in een gourmetpannetje en fruit 1 theelepel gesnipperde sjalot, ½ teentje geperste knoflook en een snufje tijm.
  • 2 Blus af met een scheut vleesbouillon en giet een scheutje rode wijn erbij. Laat iets inkoken.
  • 3 Roer er ½ theelepel gehakte pure chocolade door en laat deze smelten. Breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Bak in een ander gourmetpannetje de biefstuk in olijfolie. Serveer het vlees met de saus.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram