4 personen
gemiddeld
20 min.
bijgerecht
recepten Biefstuk van de grill met paprikasalsa

Biefstuk van de grill met paprikasalsa

ingrediënten


20 min
4 personen
1 eetlepel kappertjes

dit product is niet beschikbaar

bosje platte peterselie

dit product is niet beschikbaar

4 biefstukken

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 mespunt gerookt paprikapoeder

dit product is niet beschikbaar

1 takje rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

4 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

4 sjalotjes

dit product is niet beschikbaar

4 rode puntpaprika’s

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

barbecue

keukenpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Leg de paprika’s, sjalotten en knoflook op een bakplaat en bestrooi met de rozemarijn, paprikapoeder, zout en peper. Giet 1 eetlepel olijfolie erover en schep alles om. Rooster hoog in de oven in circa 20 minuten goudbruin. Neem uit de oven en laat 10 minuten afkoelen.
  • 2 Dep intussen de bief­ stukken goed droog met keukenpapier en bestrooi met zout en peper. Laat staan tot gebruik.
  • 3 Snijd de geroosterde paprika, sjalotten en knoflook in kleinere stukken en meng in een kom met de peterselie, kappertjes en nog 1 eetlepel olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Rooster de biefstukken op de barbecue 1­2 minuten per kant. Serveer direct met de salsa. Lekker met aardappelsalade of pitabrood.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 205 kcal
vet 5 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 8 gram
eiwit 30 gram
nieuwe terugroepacties | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip