4 personen
eenvoudig
15 min.
hoofdgerecht
home recepten Biefstukpuntjes met groene groenten

Biefstukpuntjes met groene groenten

ingrediënten


15 min
4 personen
bosje koriander

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels ketjap manis

dit product is niet beschikbaar

2 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

300 gram biefstukken

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

300 gram peultjes

dit product is niet beschikbaar

300 gram diepvriessperziebonen

dit product is niet beschikbaar

300 gram sperziebonen

dit product is niet beschikbaar

300 gram zilvervliesrijst

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de rijst. Kook de sperziebonen en peultjes in circa 8 minuten beetgaar.
  • 2 Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak hierin de biefstukpuntjes 1 minuut op een hoge stand. Voeg de sperziebonen, peultjes, knoflook, bosui en ketjap toe en verwarm 2 minuten.
  • 3 Bestrooi de biefstukpuntjes en groenten op het bord met de koriander. Serveer met de rijst.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 470 kcal
vet 9 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 68 gram
eiwit 27 gram