gemiddeld
40 min.
klein gerecht/snack, klein gerecht, hoofdgerecht
home recepten Bietenburger met geitenkaas

Bietenburger met geitenkaas

ingrediënten


40 min
1 tomaat

dit product is niet beschikbaar

200 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

8 dikke plakken brood

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

200 gram zachte geitenkaas

dit product is niet beschikbaar

150 gram havermoutvlokken

dit product is niet beschikbaar

4 eieren

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

3 rauwe bieten

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Meng de bieten met de ui, knoflook, eieren en havermout.
  • 2 Voeg 2/3 van de geitenkaas toe en breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Vorm er met vochtige handen 4 burgers van en leg ze circa 15 minuten in de diepvries.
  • 4 Verhit de olie en bak hierin de burgers op middelhoge stand in circa 20 minuten goudbruin.
  • 5 Serveer de plakken brood met de rucola, bietenburgers, overige geitenkaas en tomaat.
  • 6 Bestrooi met peper.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 665 kcal
vet 28 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 67 gram
eiwit 30 gram