4 personen
gemiddeld
20 min.
tussendoortje
home recepten Bietenchips

Bietenchips

ingrediënten


20 min
4 personen
1 theelepel rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

4 rauwe bieten

benodigdheden

2 bakplaten met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC.
  • 2 Maak de bieten schoon en schaaf ze met een mandoline of dunschiller in zo dun mogelijke plakjes.
  • 3 Dep de plakjes droog en meng met de olijfolie, grof zeezout en wat fijngehakte rozemarijn.
  • 4 Verdeel de bietjes in een enkele laag over de bakplaten en bak de chips in de oven in 15-20 minuten krokant. Houd ze tussendoor goed in de gaten zodat de bietenchips niet verbranden en serveer direct.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté