gemiddeld
25 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
home recepten Bietenpannenkoekjes met geitenkaascrème

Bietenpannenkoekjes met geitenkaascrème

ingrediënten


25 min
zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

200 gram gekookte bieten

dit product is niet beschikbaar

400 gram meergranen pannenkoekmix

dit product is niet beschikbaar

500 milliliter melk

dit product is niet beschikbaar

3 eieren

dit product is niet beschikbaar

1 handje peterselie

dit product is niet beschikbaar

125 gram crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

150 gram zachte geitenkaas

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Meng in een keukenmachine de geitenkaas met de crème fraîche. Breng op smaak met zout en peper en voeg de peterselie toe.
  • 2 Klop in een kom de eieren los en meng deze met de melk, pannenkoekenmix, gepureerde gekookte bietjes en een snuf zout tot een glad beslag.
  • 3 Verhit zonnebloemolie in een pan met antiaanbaklaag. Schep een dun laagje beslag in de pan en bak de pannenkoekjes op een middelhoge stand in circa 4 minuten gaar. Keer halverwege en herhaal tot het beslag op is.
  • 4 Bestrijk de pannenkoekjes met de geitenkaascrème, rol op en snijd in stukjes.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté