- 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
- 2 Scheur het brood in stukjes. Meng de knoflook met de olie.
- 3 Schep de broodstukjes om met de helft van deze olie en verdeel over een bakplaat.
- 4 Rooster de croutons in de oven in circa 15 minuten bruin en knapperig.
- 5 Klop de rest van de knoflookolie met de wijnazijn en gember tot een dressing.
- 6 Schil de bietjes en snijd ze in parten.
- 7 Schep om met de kikkererwten, ui en dressing.
- 8 Meng de veldsla en kruiden erdoor en spreid uit op een schaal.
- 9 Verdeel de feta, pistachenoten en croutons over de salade.
bereidingstip
Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.