4 personen
eenvoudig
10 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, bijgerecht
recepten Bietjestapenade met feta

Bietjestapenade met feta

ingredi├źnten


10 min
4 personen
2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel citroensap

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel mosterd

dit product is niet beschikbaar

100 gram feta

dit product is niet beschikbaar

2 sjalotjes

dit product is niet beschikbaar

3 gekookte bieten

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Pureer de sjalot met de rode biet, feta, mosterd, citroensap en olijfolie tot een grove tapenade. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  • 2 Lekker bij gebakken of gekookte vis, haring en gerookte forel.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 140 kcal
vet 10 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 6 gram
eiwit 5 gram