online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
15 min.
hoofdgerecht
Recepten Bistecca ai ferri con gorgonzola

Bistecca ai ferri con gorgonzola

ingrediënten

4 biefstukken

4 entrecotes

2 eetlepels olijfolie

1 eetlepel gedroogde basilicum

25 gram pijnboompitten

100 gram gorgonzola

15 gram rucola


  • 1 Dep de biefstukken droog en bestrooi rondom met zout en peper. Bestrijk met een beetje olie en bestrooi rondom met de basilicum.
  • 2 Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge, hete koekenpan. Verdeel de gorgonzola in 4 gelijke stukken. Verwarm de borden voor in de oven op 100ºC.
  • 3 Verhit een grillpan en rooster het vlees om en om op een hoge stand rosé.
  • 4 Leg de biefstukken op de warme borden en leg een stukje gorgonzola op het vlees.
  • 5 Bestrooi met de rucola en pijnboompitten en serveer direct.


voedingswaarde

energie 340 kcal
vet 19 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 1 gram
eiwit 41 gram