voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
15 min.
hoofdgerecht
Recepten Bistecca ai ferri con gorgonzola

Bistecca ai ferri con gorgonzola

ingrediënten

4 biefstukken

4 entrecotes

2 eetlepels olijfolie

1 eetlepel gedroogde basilicum

25 gram pijnboompitten

100 gram gorgonzola

15 gram rucola


  • 1 Dep de biefstukken droog en bestrooi rondom met zout en peper. Bestrijk met een beetje olie en bestrooi rondom met de basilicum.
  • 2 Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge, hete koekenpan. Verdeel de gorgonzola in 4 gelijke stukken. Verwarm de borden voor in de oven op 100ºC.
  • 3 Verhit een grillpan en rooster het vlees om en om op een hoge stand rosé.
  • 4 Leg de biefstukken op de warme borden en leg een stukje gorgonzola op het vlees.
  • 5 Bestrooi met de rucola en pijnboompitten en serveer direct.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 340 kcal
vet 19 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 1 gram
eiwit 41 gram