4 personen
gemiddeld
15 min.
hoofdgerecht
home recepten Bistecca ai ferri con gorgonzola

Bistecca ai ferri con gorgonzola

ingrediënten


15 min
4 personen
15 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

100 gram gorgonzola

dit product is niet beschikbaar

25 gram pijnboompitten

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel gedroogde basilicum

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

4 entrecotes

dit product is niet beschikbaar

4 biefstukken

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Dep de biefstukken droog en bestrooi rondom met zout en peper. Bestrijk met een beetje olie en bestrooi rondom met de basilicum.
  • 2 Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge, hete koekenpan. Verdeel de gorgonzola in 4 gelijke stukken. Verwarm de borden voor in de oven op 100ºC.
  • 3 Verhit een grillpan en rooster het vlees om en om op een hoge stand rosé.
  • 4 Leg de biefstukken op de warme borden en leg een stukje gorgonzola op het vlees.
  • 5 Bestrooi met de rucola en pijnboompitten en serveer direct.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 340 kcal
vet 19 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 1 gram
eiwit 41 gram