gemiddeld
20 min.
lunch, klein gerecht/snack, klein gerecht, brunch, bijgerecht
recepten Bladerdeegbroodjes gevuld met shoarmavlees

Bladerdeegbroodjes gevuld met shoarmavlees

ingrediënten


20 min
1 pak diepvriesbladerdeeg

dit product is niet beschikbaar

2 eieren

dit product is niet beschikbaar

1 rode paprika

dit product is niet beschikbaar

2 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

250 gram shoarmavlees

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Laat het bladerdeeg ongeveer 10 minuten ontdooien.
  • 3 Bak het shoarmavlees in de zonnebloemolie in ongeveer 5 minuten bijna gaar. Schep het vlees af en toe om. Doe het vlees in een kom.
  • 4 Schep de bosuiringetjes, paprikastukjes en de helft van het eimengsel door het vlees.
  • 5 Leg in het midden van elk plakje bladerdeeg wat van de shoarmavulling.
  • 6 Bevochtig de randen van het deeg. Vouw het deeg als een saucijzenbroodje op, plak de zijkanten op elkaar en vouw ze een stukje om. Plak ook de naad aan de bovenkant goed vast.
  • 7 Smeer de bovenkant van de broodjes in met losgeklopt ei. Leg de broodjes op de bakplaat en bak ze in de oven in ongeveer 20 minuten knapperig en licht bruin.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 225 kcal
vet 13 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 17 gram
eiwit 9 gram
recalls | bekijk ze hier!