eenvoudig
20 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
home recepten Bladerdeeghapjes

Bladerdeeghapjes

ingrediënten


20 min
8 cherrytomaatjes

dit product is niet beschikbaar

15 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

16 zwarte olijven

dit product is niet beschikbaar

125 gram brie

dit product is niet beschikbaar

5 eetlepels tomatentapenade

dit product is niet beschikbaar

4 plakjes diepvriesbladerdeeg

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien tot ze net ontdooid, maar nog niet helemaal zacht zijn. Snijd elk plakje in 4 vierkantjes en leg ze op de bakplaat.
  • 2 Besmeer de deegplakjes met de tomatentapenade. Snijd de brie in 16 plakjes en leg met de olijven op de tapenade. Breng op smaak met peper.
  • 3 Bak de deeghapjes in de voorverwarmde oven in 10-12 min. lichtbruin en gaar. Bestrooi ze uit de oven met de rucola.

bereidingstip

Visliefhebber? Beleg de hapjes dan met roomkaas en gerookte zalm.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 82 kcal
vet 6 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 5 gram
eiwit 2 gram